Sjove historier og vittigheder

Dexter P. Upham (stifteren af Jersey Kæmpen som race) var som barn, nabo til brødrene Black (grundlæggerne af Jersey Kæmpen)
Han fortæller : at han som 8 årig lurede på Black´s gigantiske høns igennem et hul i plankeværket og at hans mor gerne ville ønske at kunne servere en af de store haner som lørdags middag. Dette ønske ville lille Dexter gerne opfylde, så han tog sin fars fiskestang, satte en fed orm på og smed den over plankeværket.
Her snuppede en af de største haner den, men da den var meget stor og baskede lystigt så lille Dexter ikke kunne hale den i land og heller ikke ville miste fiskestangen, så måtte han da råbe om hjælp.
Hanen blev serveret, men Dexter havde ikke så meget appetit, for han var meget øm bagi og kunne ikke sidde

*********************

En Italiener avler ville ikke låne sin bedste hane ud til en anden Italiener avler.
Dette løses dog ved at den forsmåede Italiener avler binder en snor om sin høne, smider den over hegnet og firer den ned til hanen, som selvfølgelig lystigt bestiger denne .

********************

En mand i Jylland havde danske grå gæs og deriblandt en gammel gase, som han havde udstillet i 10 år. Det er nu en anden historie………..

En dag hører han at gæssene laver en masse støj og ballade ude i folden, han skynder sig ned til dem og ser til sin forundring at gasen + koner har trængt en “stakkels” ræv op i et hjørne.
Manden henter en tønde, som ræven skræmt løber ind i. Tønden bliver stillet i gangen og manden går for at hente sit jagtgevær.
I mellem tiden har ræven fået væltet tønden og er løs i gangen, hvor den bliver den bliver skudt med jagtgeværet.
Der forlyder dog intet om hvordan gangen så ud bagefter.

*************************

Hønen løber fra hanen og tænker :
Løber jeg fra ham, så tror han at jeg er snerpet.
Bliver jeg stående, så tror han at jeg er billig.
Nå, jeg tror jeg snubler !

**************************

To mænd mødes og den ene siger ” jeg vil være hønseavler”
Den anden mand spøger “har du forstand på det ?”
“Nej, men det har hanen vel ” lyder svaret !