Hygge, hønsesnak og socialt samvær i aller højeste grad

"Tour de Sjælland" den 8. september

Turen startede kl. 10 hos Leif Mikkelsen i Strøby. Som vartede os op med kaffe og dejlige varme boller med alskens pålæg.
Leif opdrætter Siamesiske Silkehøns i hvid, Dværg Orpington i  gule, blå og sølv sort/brystede, Hollandske Dværge i guldhalset og Maran i sort kobber og så har han også Kanariefugle.


Dernæst gik turen videre til Arne Petersen i Grevinge, og her blev vi budt på lækre æbler og blommer. Arne avler Dværg Wyandotter i gule og sorte og lidt Lærke og Texaner duer. Endvidere har Arne også en helt utrolig smuk og stor have.

Efter Arne gik turen videre til Lene Hansen også i Grevinge.
Lene har et helt fantastisk stort sted med rigtig god plads til alt fjerkræet.
Af racer har hun Orpington i gul, Plymouth Rock i tværstribet, Danske Landhøns i brun, Rheinlændere i sorte, Sussex i hvid sort/columbia og Danske grå Gæs. Hos Lene blev vi opvartet med salte bidesild, snaps, øl, kaffe og nybagt Søren Ryge kringle.

Videre til Benno Olsen i Nykøbing Sjælland. Benno opdrætter Toppede Hollændere i sort hvid/toppede og så han endvidere Pennant Parakitter, Konge Parakitter, Diamantduer, Kanarier og Kinesiske Dværg Vagtler.

Til sidst Besøgte vi Freddy Petersen i Nr. Asmindrup. Freddy opdrætter Dværg Langshan i blå, sorte og spættede/splash.
Hos Freddy fik vi kaffe og små kager.

Alt i alt en rigtig dejlig dag, hvor også vejret var med os med let brise og sol.

Vi besøgte 5 meget dygtige og seriøse avlere, hvilket også de store mængder af pokaler og rosetter afslørede. Vi så på forskellige måder at holder høns på, når man bor i byen og på landet.

Til sidst en stor tak til Leif for planlægning af turen, Arne, Lene, Benno og Freddy samt deres bedre halvdele for at lukke os ind og vise deres dyr for os og ikke mindst til alle deltagerne som gjorde at turen blev til noget.

Tak.....Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE