Vidste du at :

Vidste du at :
P.ga af smittefare/udbrud (fugleinfluenza) så må hønsefugle og svømmefugle ifølge lovgivningen ikke gå sammen ?

Vidste du at :
Foder og vand skal være under fast tag ?

Vidste du at :
Sælger du fjerkræ, så skal du skriver købers oplysninger ned såsom navn, adresse, samt hvilke fjerkræ der er solgt (evt. ringnumre) og at disse oplysninger skal gemmes i mindst to år ?

Vidste du at :
Hvis hønsefugle fra forskellige ejere skal samles (markeder, udstillinger etc.) så skal de være ringmærket og vaccineret mod New Castle Disease og der skal forefindes  en vaccinationsattest på dem på stedet ?

Vidste du at isa brown, isa warren, lohmann, skovhøns og grønlæggere ikke er racehøns, men krydsninger? Læs mere om dette på siden :  http://www.sydhavsoernes-fjerkrae-klub.dk/10029044


Vidste du at :
Man ikke må sælge æg eller enddog forære æg væk, hvis de ikke er blevet salmonella kontrolleret med stikprøver 4 gange om året og at hønsene SKAL komme fra et salmonella kontrolleret rugeri. Så æg fra racehøns og blandinger kan ingengang komme med i ordningen.

EN STOR SEJR

Som nogen godt har vidst og som endnu flere ikke har vidst, så har det hidtil faktisk ikke været lovligt at sælge eller enddog forære æg væk til spisning fra racehøns og andre høns, som ikke er fra salmonella kontrollerede godkendte rugerier og det var ingen gang lovligt bare at forære dem til nærmeste familie og venner.

Dette har her for nylig, så medført en æggeaktion, hvor ca. 60 private hønseejere i samråd med Dansk Fjerkræ Forum og DFfR har haft sendt æg ind til ministrene.

I mandags den 3/6 har så Dansk Fjerkræ Forum (Tanja og Finn) og Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl (Willy) været til møde med fødevareminister Mette Gjerskov, Fødevarestyrelsen, Fødevarer og Landbrug og Det Danske Fjerkræråd. Hvor agendaen lød på at finde en acceptabel løsning på salg af æg fra små hobbyhønsehold.

OG DET LYKKEDES SØRME - miraklernes tid er heldigvis ikke forbi.Kan�A; li'Kan li'

Se mere her om reglerne :
 http://www.fvm.dk/Default.aspx?ID=18486&PID=165776&NewsID=8160

1000 tak til Finn, Tanja, Willy og alle ægtivisterne, det er dæleme godt gået Kan li' Kan li'

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE